divendres, 1 de gener del 2010

Decàleg de Tecnogàmia Felina

-. Primer tractat de Tecnogàmia felina.
Un gat sempre es veurà atret pel capçal d'una impressora.

-. Segon tractat de Tecnogàmia felina.
El dualisme gat-curiositat existeix en perfecta harmonia dins l'onirisme freudià; quan el gat observa, la curiositat el mata mentre que quan dorm la mata en somnis.

-. Tercer tractat de Tecnogàmia felina.
La felinitat d'un gat dependrà sempre dels seus actes.Tal i com deia l'ancestre felí Kenedy en l'illud tempore; la bona sort te la fas tu, la mala sort te l'aguantes.

-. Quart tractat de Tecnogàmia felina.
L'olfacte, l'oïda i la vista regeixen l'epistemologia d'allò felí. Per no participar de la raó és un esperit concupiscible i per tant, la seva divinitat ha de ser epicura.

-. Cinquè tractat de Tecnogàmia felina.
La fam felina d'un gat domèstic la demostra miolant, no respon a cap ritual transcendental perquè entén el sentit mecànic de l'assumpte. Participa en aquest aspecte del discurs logicocientífic.

-. Sisè tractat de Tecnogàmia felina.
Un gat occidental mai podrà entendre la mentalitat felina africana, els seus discursos són ontològicament oposats. Solament la música escrita abans del s.XIV els apropa plenament.

-. Setè tractat de Tecnogàmia felina.
Quan els gats diguin la "s" sortiran de nit per conquerir el món.

-. Vuitè tractat de Tecnogàmia felina.
La divinitat urànica governa les sis realitats cosmogòniques de l'univers felí, per trobar-se a la cúspide de la píràmide, un gat a l'aguait (Sistaré, 2009) respondrà sempre a l'encarnació d'aquesta figura ociosa.

-. Novè tractat de Tecnogàmia felina.
El mètode històric-inductiu felí governa al mètode teoric-deductiu del seu amo quan la relació entre ambdós esdevé esbroncativa majúscula.

-. Desè Tractat de Tecnogàmia Felina.
Els gestalistes entenien la psicologia felina com un tot a partir del qual s'arribava a unes parts que no servien per explicar el tot per separat.